salesprofessionals

KSA: Waarom een interim professional? voor 'n optimaal verkoopresultaat

Waarom een interim professional?

Snelheid
Tijd en geldrovende werving en selectie procedures voor het vinden van de juiste loondienst medewerker?
Binnen enkele dagen kan de interim professional al met uw opdracht starten.

Flexibel inzetbaar en pay-as-you-go.
Geen werk, geen opdracht, dan ook geen kosten! Opzegtermijn interim contract start al vanaf
2 weken. Geen beperkingen binnen arbeidscontracten en de arbeidstijdenwet.

Ervaring
De interim professional is gewend aan bijzondere uitdagingen, hoge druk, verschillende bedrijfsculturen, impopulaire beslissingen en heeft een breed inzetbare, veelzijdige, expertise.

Objectiviteit
Zonder enige voorgaande betrokkenheid in bedrijfsprocessen, culturen en persoonlijke relaties kan de interim professional zich, met een frisse blik, concentreren op wat het beste is voor de business.

Effectiviteit
De onafhankelijke interim professional heeft de drive en positie een structurele, succesvolle en dus effectieve bijdrage te leveren aan de aan hem of haar toevertrouwde missie.

Geen overheadkosten
De opdrachtgever hoeft geen loonbelasting en/ of premie volksverzekeringen af te dragen, heeft geen kosten aan/ voor werknemersverzekeringen, pensioenopbouw, ontslagvergoedingen/ procedures, vakantiegeld / dagen, 13de maand, ziektedagen, nationale vrije dagen, leasecontracten, kantoorfaciliteiten, opleidingen, non productiviteit. Alle hiervoor genoemde kosten zijn verwerkt in het uurtarief van de interim professional.

Overdracht
Na beëindiging van de contractperiode zal de interim professional al de opgedane kennis en ervaringen en zijn of haar eigen ingebrachte kennis gedegen rapporteren en een praktisch advies uitbrengen voor de toekomst.

Coaching
Sales- en verkooptrainingen geven uw verkopers en accountmanager handreikingen en inzicht in de verkoopprocessen. Helaas raakt deze vaardigheden na verloop van tijd op de achtergrond. KSA traint uw verkopers en accountmanager on-the-job, dit geeft extra verdieping en zorgt dat de manier van werken wordt. Van onbewust onbekwaam via bewust onbekwaam en bewust bekwaam naar onbewust bekwaam.

Interim Sales- en Accountmanagement

Consultancy
U kunt bij ons terecht voor alle commerciële of marketing vraagstukken waar u mee te maken heeft:

U wilt ook uw commerciële daadkracht vergroten?
De uitvoering van ons doeltreffende aanvalsplan leidt tot commercieel succes.

Vul onderstaand formulier in voor de eerste stap naar professionele verkoop.


Naam: *
Bedrijf:
Telefoon:
Email: *